Nam

Nam

lauantai 18. elokuuta 2012

Kissan häkki.

Kissoille tuli värkättyä tuollainen pita häkki vai mikä kissa tarha se nyt siten onkaan. Verkko on tuollaista jotain puutarha verkkoa muovipinnoitteella. Reikäkoko on 50*100. Aikuinen kissa ei siitä mahdu läpi eikä kyllä tuo meidän 4kk ikäinen kollikaan. Runko tuohon tuli jätepuusta! Vanha pavilionki tuli aienmin purettua ja puutavasan säästin tätä projektia varten. Siitä jäi vähän kaikenmoista kamaa. 2*4, 2,5 5"lautaa yms. 2*2 on varastossa ollut edlliseltä työpaikalta jäänyttä hukka pätkää. Eli ei hinnalla pilattu laitos. Eipä ole tarvinnut kaupasta hakee ku pussi ruuveja, verkko, saranat oveen, oven haat ja maali.

Hieman on vielä vaiheessa, mutta eiköhän se siitä valmistu ens viikon aikana.

Aiemmin kesällä tuli jo istutettua tuohon seinän viereen villiviiniä joka olisi tarkoitus kasvatta tuota verkkoa pitkin kapuamaan! Haluaisin sen joskus yltävän tuonne katolle asti ja peittävän sen kauttaaltaan! Saa sitten sieltä verkon raosta oksat roikkua tuonne häkin sisään niin tulee hivenen viidakko tunnelmaa :)
Tarkoitus olisi kärrätä tuonne iso kivikasa ja istuttaa jokin puupuska yhettn nurkkaan. Myös jotain kiipeylypuun tynkää tarvitaan, nukkuma koppi, erilaisia tasoja yms. mitä nyt vaan keksii.



Nuo kaverukset sinne olisi tarkoitus päivittäin heivata. Maatiainen ja Bengali.

2 kommenttia:

  1. Kätevää. Tuonnehan voi tarvittaessa lukita emännyksen ja lapset kun lähtee kaljalle ukkojen kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Välissä pelkään, että sinne lukitaan ihan joku muu..

    VastaaPoista