Nam

Nam

tiistai 20. elokuuta 2013

Koira harkintaa..

Mulla on nyt jo toista vuotta tehnyt mieli kalakaveria. Aiemmin olin koiraa vastaan, mutta nyt on vissiin tullut joku häiriö.. :/ Semmonen se pitäis olla ettei ole liian iso veneeseen ja ettei autossakaan tule ahdasta. Eli kaikki aböyt tommoset sanotaan nyt esim: Kultausennoutajan kokoset on pois suljettu. Tässä muutama viikko sitten olis saatu kyllä sellainen mikälie sihuhuan ja jonku sekoitus, mutta kyllä koiralla silti pitää sen verran olla kokoa, että sitä kehtaa myös miespuoleinen käydä ulkoiluttamassa.
Mulla on ollut jostain päässä kuva mimmonen sen pitäis olla ja sattumalta olisko olt viime viikolla näyn yhden talon pihassa istumassa juuri mun kriteereihin sopiva piski! Kamalan etsimisen jälkeen sen rodun löysin ja tommonen: http://www.kooikerhondje.fi/ Täytyy nyt vielä tutkia paremmin semmosen soveltuvuutta meille.. Mitään akeja ja lityjä sun muuta touhotusta en tule ikinä harjoittamaan, mutta kaippa semmoselle riittää muutama lenkki päivässä, aidattu isohko piha ja sulan veden aikaan kaksi kalareissua viikossa..?


2 kommenttia:

  1. Kannattaa viä miettiä. Lenkkejä saa heitellä sillon ku vähiten kiinnostaa ja kolmisen kertaa päiväs. Kaverinahan ihan huippuja mut punnitte viä molempia puolia. Yleensä viä pruukataan sanoa että koira tulee maksamaan tuplaten saman hinnan ekana vuotena. Meillä on nyt vajaa 1,5v kultanennoutaja mutta on se huippu tyyppi. :) .. paitsi että kaveri astu 30min sitte lasinsiruun mettässä eikä päivystävää ilveelläkää kiinni..

    Onko isojärvellä tullu käytyä?

    VastaaPoista
  2. Koirissa on lisäksi se ongelma että ne sitoo aika paljon. Lapsi on vielä helppo ottaa mukaan mutta koiran ja muiden lemmikkien kanssa mukaan ottaminen ei ole aina niin itsestään selvää. Tai sitten pitää etsiä hoitaja. Toisaalta teillähän taisi olla jo kissa?

    VastaaPoista