Nam

Nam

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Isollajärvellä TAAS viimeistä kertaa..

Viimereissu piti olla viimeinen, mutta jäi niin kamalat poltteet tuosta pysty-jigaiksesta joten oli vielä kerran päästävä! Samalle mestalle ajelin siis taas ja melkein heti alkoi Ahvenet tärppimään! Yhtä nirsolla päällä vaan olivat edelleen ja vaikka tärppejä oli reilusti en saanut kuin kaksi näköetäisyydelle asti ja vain yhden veneen kuivemmalle puolelle. Alkupuolella tuli myös yksi tukevampi, ilmeisesti Kuhatälli ja lopuksi kun olin jo valmis kotiin lähtöön sain itestäni vielä sen verran irti, että keskityin uittamiseen täpöillä ja se palkittiin miltei heti 38cm Kuhalla. :) Kala päätyi takaisian Ahdin valtakuntaan.
Nyt menee sitten paati talvi teloille ja siirtyy jossain vaiheessa lämpimään autotalliin pohjan kuidutusta ja kölien tekoa varten! Mutta siitä lisää talven mittaa, kunhan saadaan asunto muuttokuntoon ja päästään kotiutumaan.

Tuli myös vähän kaahailtua.. Piti rantaan tultaessa vähän leikkiä ja ajoin täysillä niin läheltä tuota vihreää poijua, että yksi vapateli osui siihen ja lensi jalkoihini! Meni varsi poikki.. Aika täräys oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti