Nam

Nam

perjantai 14. syyskuuta 2012

Rakentelua

Tuli vähän pilkottua pirttiä pitkästä aikaa! Kaveri tuli eilen poikkeen niin jostain päähänpistosta alettiin repiin paikkoja auki.. No nyt näyttää tuommoselta:




Eli tuossa näkyvät katot on kaikki eri tasossa. Tarkoitus on saada kaikki samaan tasoon! Hieman pään raapimista vielä tuotta se, että nuo palkit on kantavia.. tai ainakin osaksi.. Vähän vaikee hahmottaa ku on niin monimutkainen. Tuosta vaan sitä ei kyllä uskalla purkaa joten tarttee hieman työstää myös välikatolla kunnon parrut noiden päälle ja sisälle listä yksi pilari. Kestää sitten talvellakin ku katolla on metri suojalunta.

Hiirenpaskaakin tuolla oli noin 10 raavaanmiehen suullista ja yksi iso pesä :) Höyryn sulut on kaikki pillunpäreinä varmaan -90 luvun alun tasakatosta harjakatoksi projektin jäljiltä. Täyttyy hieman tuohon jotain muovia nitoa, ettei vintiltä valu kaikki sahanpurut alas. Mitään merkitystä sen tiiveydellä ei tämmösessä -70-luvun talossa ole koska sehän varmasti vuotaa jokapaikasta muualtakin taloa! Ja kukapa sitä haluaa muovipussissa asuakkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti