Nam

Nam

maanantai 5. kesäkuuta 2017

Kavitaatio levy, hydrofoili vaimikä..

Rupesin tollasta värkkään josko sais veneen kulkemaan yksin ajaessa vähemmällä trimmaamisella. Hienosti se menee, mutta yksin ajaessatarvii olla trimmitikku alimmassa reiässä. Hetiku siirtää yhen reiän ylemmäs alkaa laukata puolenkaasun jälkeen, mutta menee jotenkin paljon kevyemmin eteenpäin.6.6 20179.6 2017

Aika hyvälle alkaa jo näyttämään. En ole muotoon vielä tyytyväinen. Täytyy huomenna käydä koittamassa toimiiko se edes. Muotoillaan sitten lisää jos ei ihan susi ole. Todella vaikea leikkailla kun ei tiedä yhtään kuinka vaikuttaa. Toive olisi että trimmitikkua sais nostaa reilusti ylöspäin..


12.6 2017


Leikkasin vielä hieman lisää sivupokkauksista pois, koska jonkin verran joutuu voimaa käyttämään enemmän ku vauhdissa kääntää ohjauksen takasi suoraan. Teen tuohon vielä yhden toisenkin kokeellisen osan. Eli tuonne perään vaihdan palan alumiiniä tuohon keskimmäiseen palaan. Sellanen pala joka hieman taipuu alas tuosta kohtaa josta nyt poikki. Kattoo jos sais vielä yhden pykälän lisää trimmitikkua ylöspäin yksin ajaessa.

Käyntiääni hiema koveni, koska nyt noille pakoputken pikkurejille ei mene oikeastaa yhtään vettä. (siis noille jotka on kavitaatiolevyn yläpiolella. Näkyykin tuossa edellisessä kuvassa.)

13.6 2017

Tein tollasn lipan jota taivutin hieman alaspäin. Lähtee irti avaamalla nuo 4 pulttia.15.6 2017
16.6 2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti