Nam

Nam

maanantai 17. syyskuuta 2012

Rakentelua jatkuu

Kamalat hommat ja paikat tuolla välikaton puolella! Värkkäilen sinne vähän muutoksia ja lisää puutavaraa kulmaraudoilla ja reikälevyillä kiinni. Tuon pidemmän palkin päälle tulee myös vahvistukseksi kakkosviitonen sinne välikaton puolelle. Soon niin pitkä, että tulee päät käytävän seinien päälle asti.
Mukava tuo kohta ylipäänsä ku kaikki mahdolinen on siellä tiellä.. Keskupölynumurin putket ja sähköjohtoja. Johdot saatiin tänään revittyä pois tieltä onneksi. Aika ruuvaaminen silti vielä ennenkö saa villat ja purut levitellä takasi paikoilleen. (on tuo välikaton puoli muutenkin semmonen viidakko että!! -90-luvulla muutettu tasakatosta aumakatoksi ja vähän virittelyn makua tuossa työstettävässä kohdassa :) ei siittä hyvää saa, mutta jatkan samassa hengessä eli puuta vaan ristiin rastiin. Koitan silti sen niin tehdä, ettei tartte talvella peljätä ku ali kävelee.)

Sisäpuolelle hajin tänään kakkos nelkkua, että saa tehtyä seinien sisään upotettavat pilarit ja niiden päälle tulevan poikittais palkin. Ajattelin vielä lopuksi jollain 15mm vanerilla sitoa tuon uuden palkin vanhaan olemassa olevaan.


Ja siellä vintillä oli niiin muuukaaavaaa, oi jospa olisit saanut olla muuukaaanaaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti