Nam

Nam

lauantai 22. syyskuuta 2012

Rakentelua jatkuminen jatkuu

Nonniin! nyt on saatu vanhat kantavat palkit purettya pois ja tehtyä uusi pienenpi tilalle. Kaapistoja myös poistettu takkahuoneen puolelta. Pikkusen tuli avarempaa ku ei enää ole niitä massiivisia palkkeja ja alakaapin kulma ei ole enää tietä tukkimassa. Uudet kaapistot ku tulee niin jää vallan tuo reuninmainen pois.

Takkahueneen upee laatoitus pitää naputella irti ja panna tilalle tällätietoo jotain tummanharmaata 30*30 laattaa. Leivinuuni tulee valkoiseksi ja piippu myös.
Lattiasta näkyy hyvin kuinka pitkälle kaapisto tuli. eli tuohon laatoittamattomaan alueeseen asti.

Palkit purettu ja koko katto tuon 2*4 varassa. (on siellä välikatolla toki tehty aika palkki  vahvikkeeksi)
 Palkit purettuna. Kinhan saa tuon takkahueneen katon alaslaskettua jää tuo pikkupalkin jäänne kokonaan piiloon. Pidempi palkki jää näkymään, mutta se on yli puolet matalamoi mitä vanha.
 Kaappien takaa paljastui hienoa -70-luvun paneeliseinää höystettynä upealla värillä.. Muovin riekaleen vieressä näkyy myös kaistale vihreää! Se on kanssa saman aikakauden seinäväri joka on tuolla kirsilevyn alle jääneessä lastulevy seinässä. (Levytin kämpän suoran lastun päälle jotta taulujen sun muiden ripustamiset hoituu helposti vaikka naulaalla minne vaan.)
takalta päin kuvattu

Uusi palkki ja pilarit asennettuna
 Kulmarautoja ja reikälevyjä laitetttu vähän jokapuolelle.. ehkä liikaakin :)

 Tähän seinään haluaisin sisutuskiveä! Semmosta luonnonkivee tai sen näköistä. On vaan niin julmetun hintaista, mutta olis se sitten komeekin.
Pilari upotettuna seinään. Tuohon seinään olis tarkoitus panna sisustus kiveä.

Tähän tyyliin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti