Nam

Nam

lauantai 29. kesäkuuta 2013

Uistelu kuhaa.

Eilen lähdetiin serkku-pojan kanssa illalla järvelle. Jälleen täytyi todeta, ettei vastatuuleen mentäessä tullut tärppiäkään.. Mutta kun suuntaa vaihdettiin ja lähdettiin siis takaisinpäin, niin alkoi tapahtumiakin tulla! Saldoksi nyt jäi 4. alamittaa veneeseen asti. Olishan niitä siitä alueelta varmasti tullut lisää ku olis aina lasketellut tuulen mukana, mutta kukapa nyt niitä alamittoja jaksaa onkia?

Käytiin myös luola-saaressa ku viimevuonna en sitä löytänyt. (Piti se jo silloin serkulle näyttää)
Siellä oli myös tuollainen villipeto joka ei pal ihmistä pelännyt. Näytti vaan enemmänkin kiinnostuneelta.

Tuli samalla todetuksi, että veneestäkin voi pensiini loppua.. Onneksi oltiin suht lähellä satamaa ja saatiin tankki laitettua silleen kallelleen jollon moottori sai imettyä vielä viimeiset petroolin pisarat kitusinsa sieltä tankin nurkasta ja päästiin takasin lähtöpisteeseemme. Sähkömoottorikin on autotallissa ilman potkuria ku pääsi tippumaan alaasentoon kun ajelin isossa aallokossa tuppinurin:) vasta alettuani ihmettelemään miksi ei paatti enää kulje ja vilkaistuani taakse hokasin kamalan vesi suihkun ja eihän siellä enää ollut kuin potkurin akseli jäljellä kun sen ylös nostelin.. :(

Kirjoitan tähän nyt samalla lyhyesti viime reissustakin joka siis oli tuon "tapaturman" jälkeinen. Silloin olikin messissä vain jigi-keppi. Saaren kupeeseen menin ankkuriin ja sainkin n.2m vedestä ja parimetriä enää veneestä kunnon tällin joka pienen väryttelyn ja parin kolmen jarrun rääkäisyn päätteeksi osottautui 50cm hyvässä lihassa olevaksi kuhaksi! Paluumatkalla satamaan sain vielä uistelemalla alamitan paikasta josta niitä on siunaantunut jo aikaasemminkin.


Loppuun vielä yksi video joita olen kuvannut että saan vähän apuja ensi talven "pieneen" paatin parannut projektiini..?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti