Nam

Nam

lauantai 15. kesäkuuta 2013

Kuhastamassa.

Isollajärvellä kuhastamassa. Kauhee tuuli kävi ja heti tuli selväksi, ettei ainakaan jigailu oikein luonnaa. Rupesin sitten uistelemaan ja sekin oli aika kamalaa ainakin vastatuuleen. Myötäseen meni jo mukavasti! Löytyi sitten aivan vahingossa paikka josta alkoi tulla reilusti tärppejä mutta moni irtosi jo ennen ku vapaa sai edes telineestä.. Heti alussa tuli myös julmettu tälli ja vapakin oli aivan luokillansa. Vapatelineestä ei meinannut vapa irrota sen verran oli painoa siiman toisessa päässä, mutta sekin irtosi heti kättelyssä.. Jännää oli se, että samalta alueelta vastatuuleen uisteltaessa ei tullut tärppiäkään, mutta myötäseen mentäessä tuli siltä n.100m pätkältä monia. Lopulta sain veneeseen kaksi kalaa joista toinen vain täytti mitan.. tai siis mitan jota itse pidän alamittana eli 40cm.

Katselin sinä onkimisen lomassa myös ryhmää jota meloivat kanooteilla ja välissä tuuli niitä pyöritti kuin kortteen pätkää konsanaan :) Olin ihan varma, että ne hukkuu sinne tyrskyihin, mutta jollain tuurilla ne ainakin minun näköetäisyyden pysytteli kanootin kuivemmalla puolella.

Tältä alueelta: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/kartanhaku/osoitehaku.html?map.x=262&map.y=320&e=229729&n=6855518&scale=8000&tool=siirra&styles=normal&lang=fi&tool=siirra&lang=fi Heh heh!


3 kommenttia:

  1. Tulitkin vastaan meitä, kun tulin uus traileri peräs Porista. Tiesin heti että Isojärvelle olit menossa. Me käytiin eilen Kyrösjärvellä, kaamee keli oli kalastaa.

    VastaaPoista
  2. Niin teillä oli se pelkkä raileri peräs?
    Tuliko kaloja Ikaalisista?

    VastaaPoista
  3. Juu, pelkkä raileri punasen sorollan peräs. Yhden jigikuhan sain, muutama tärppi poijilla.

    VastaaPoista