Nam

Nam

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Lusikka-uistin prässi eka vedos

Nyt on muottia testattu ja kaksi identtistä lusua saatu aikaiseksi! Toiseen iskin uistinrenkaat ja koukun kiinni. Liimasin pintaan myös alumiiniteippiä niin näkee huomenna koeuitossa paremmin uiko viehe samaan tapaan kuin aiemmat takomalla tehdyt. Ainakin muoto alkaa olemaan jo todela lähellä, mutta vieläkään en aivan tyytyväinen ole.. Pitää katsoa uiton jälkeen jos vielä hivenen sille viilaa näyttäis.


Pullotunkki olis ostoslistalla seuraavaksi ja sitten pitäis jonkinmoinen härveli askarrella jossa noita sitten aletaan prässäämään. Sen verran helpolla tuo kupari muotoutuu, että teen kehikon ihan puusta vain. Vasteena   tuo jääkiekko näyttää toimivan, mutta taidan vielä koittaa josko leikkuulaudasta saisi paremman.. Jonkinlainen ohjuri hommeli myös pitänee kehitellä, että kupariaihio pysyy joka kerta samassa kohtaa muutenhan kaikista lusikoista tulee hieman erilaisia. Semmosta miettynyt, että tuohon etummaiseen reikään menis tappi jolloin pituus suunnassa palikka pysyis paikoillaan. Sitten olis vielä estettävä sivu suuntainen liike? Siihenkin ehkä helpoin on saman tyylinen tappi ratkaisu?

Aihion leikkaus on myös tarkkaa puuhaa jos haluaa tasasta laatua! Käynyt mielessä josko jollain, jossain olis semmoonen leikkuri jolla sais vaan tietokoneelle syöttää aihion muodot ja kone ajaisi aihion irti ja samalla tekisi nuo reiät.. Vai meneekö jo liian proo touhuksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti