Nam

Nam

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kalassa.

Isollajärvellä kävin. Omaa hauki-lusikkaa tuli paiskottua lumpeen juurelle. Parit haket tuli veneeseen ja yksi karkuun. Yksi kuhakin (40cm) nappasi samaan rautaan.

Toinen hauista oli oikein kiukkuisella päällä! Heitin lumpeen viereen, kelausta, stoppi ja kala iski oikealta ohi. Muutama kammen kierros ja stoppi jolloin iski sieltä oikealta jonne juuri meni hudin takia, mutta hutijälleen. Taas pari kierrosta veivistä ja stoppi, niin taas vasemmalta ja ohi.. :) Vielä kammenkiepit ja stoppi jollon jäi vasta kiinni! Vettä oli noin metri ja aurinko paistoi, niin näin koko tapahtuman vaikka suht tummaa konjakkia vesi tuolla järvellä.

Kuha tuli kanssa erikoisesti. Ajelin keulasta käsin sähkökoneella kylmälaukun päällä istuen, eväitä syöden jolloin oli lusikka vedossa ja vapa tökättynä tuohon  sähkökoneen tellingin koloon. Yhtä äkkiä oli vapa solmussa ja kas kummaa oli sitten siima mennyt perämoottorin potkuriin.. no sitä selvittäessä tunsin ku siimassa jokui tempoi.. Lopulta sain siiman pyriteltyä potkurin ympäriltä ja kalakin oli vielä kiinni. Haaviin sai uitella 40cm kuhan..
Ilmeisesti kuha oli tarrannut kiinni ja uittanut siiman potkuriin joka pyöri kun ajoin sähköllä etiäppäin ja kieputti siiman potkurille..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti