Nam

Nam

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Huoltoluukku ja sen masennus.

Tänään se kusti polkasi vihdoinkin mulle tuommosen luukun paattiin. Mullahan oli tuossa toisessa penkinpuolikkaassa varaus sille, mutta se on syystä tai toisesta jäänyt laittamatta. (syy raha :)) Aikasemmin jo tilasin eräästä toisesta puljusta luukun joka oli pirusti halvemikin, mutta sieltä ei tullut mitään.. Kerran oli koitettu soittaa, mutta ei vastattu ku soitin takasin. Sitten se taas unohtui viikoiksi. Noo nyt ei mennyt ku muutama hassu päivä tilauksesta! Kiitokset siitä Nautikulmaan.

Äkkiähän tuo asennus kävikin sitten. Luukkun mittailin paikoillen ja piirsin ympäri viivan. Reikä akkuporalla ja siittä sahaten kuviosahalla. Ihme oli kun ei ollut tuolla suljetussa kotelossa yhtään vettä.. Luulis ainakin kondesiovettä muodostuvan tyhjään tilaan.

Sinne sa nyt sitten uistinpakit ja muuta tilpehööriä jemaan niin ei tartte aina reppua heittää paattiin ku lähtee järvelle. Vavoille tarttis kans olla laidoissa jotkin telineet jossa pysyisivät myös trailatessa maantienopeuksissa. Ettei käy niinkuin haaville: Fiuhhhhhh......

Paikan hakua

sahailua

kolo tuli

sopii se

hiano on

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti