Nam

Nam

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Kupari muuttaaa muotoaan.

Tuli taas leikottua lisää uisteita! Aika hyvin sa reiätkin kohilleen ihan silmällä. Kolot on porattu 2.5mm terällä ja kuvasa on 2mm terät pujotettu reijistä läpitte.



Itte tehdyllä meistimuotilla saa aika lailla tasalaatusta tavaraa tehtyä! Ei nyt voi sanoo, että olis ihan 100% identtisiä, mutta ei kaukanakaan ole.



Tosin ennen ku tein takomalla sai niinkin tosi samanlaisia varsinkin jos teki enemmän kerralla. Siihen tuli semmoinen näppituntuma.
Todella paljon vaan noputtaa hommia kun nyt saa vain iskeä kerran kunnolla niin lusikka on heti muodossaan. Olis pitänyt vaan tuo meisti tehdä paljon aikaisemmin niinkuin taisin jo aikaisemminkin mainita.

Tässäpä vielä muutama maalattuna:





2 kommenttia:

  1. Komeeta settiä! Itelläkin ollut monesti mielessä tuollaisen muotin askartelu, mutta on vaan ainaki toistaiseksi, jäänyt rakentelematta. Onko tuo se sama malli mitä oot alusta asti tehnyt? Mulla on noita vielä pari pakissa, kun joskus teimme vaihtokauppoja, jos muistat vielä. Varmasti hyvä yleisuistin, vähän kuin Räsäsen seiska tms.

    VastaaPoista
  2. Samahan se. Hieman vaan tuo malli päivittynyt vuosien aikana. Just kattelin vanhoja valokuvia ja ekan proton tein 2007 keväällä. Idean tuohon lusikka hommaan silloin sain Räsäsen Lätkästä! En malliin vaan lähinnä kokoon ja painoon. Tykästyin siihen koskikalassa ja rupesin funtsiin omaa mallia ettei harmita muka niin pal jos jää pohjaan. Tosin taitaa vaan mua ainakin ketuttaa enemmän ku omat jää:)

    Mulla on kans ne sun tallella! Tämä muotilla lyöty on jonkin verran muuttanut muotoaan niistä mitä sulla on. Kuppia olen pienentänyt ja taivutusta loiventanut. Kestää paremmin vauhtia nyt.

    Tuta muotin tekoo arastelin ku luulin, että menee koko idea käsin tekemisestä, mutta olin väärässä! Onhan tuo muottikin itse tehty ja silti sitä tekemistä jää reilusti vaikka muoto tuleekin kerralla lyömällä.

    VastaaPoista